Akseltætninger

Hvorfor er akseltætninger nødvendige?

Akseltætninger anvendes i roterende udstyr for at tilvejebringe en sikker tætning mellem den roterende aksel og det stationære hus. Forskellige typer tætninger kan være nødvendige, afhængigt af typen af ​​medier, temperatur og tryk. Andre forhold som miljø og sikkerhed påvirker også valget af tætning. Hvis man vælger den forkerte type tætning, kan konsekvenserne være store.

 

Hvor anvendes akseltætninger?

I procesindustrien er der mange forskellige typer roterende maskiner, såsom pumper, turbiner, kompressorer, omrører og reaktorer. Disse kræver en sikker og pålidelig tætning mellem akslen og huset. Forskellige driftsbetingelser kræver forskellige tætningsløsninger. Inden for eksempel Raffinaderi- og petrokemisk industri er ofte bekymringer over meget høje temperaturer, hvor produkterne kan selvantændes i kontakt med atmosfæren.

I kemisk industri og medicinalindustrien er miljøerne både ætsende og giftige. Uanset type procesindustri er kravene i dag generelt meget høje med hensyn til sikkerhed, emissionsniveau og renhed.

Sammenfattende skal akseltætningerne være i stand til at håndtere flere og undertiden yderst komplekse forhold med hensyn til funktion og sikkerhed. Vi hos Flowsys hjælper gerne med at udvikle den optimale tætning til dine særlige behov. Vores akseltætninger opfylder høje funktionelle krav.

 

Hvilke typer akseltætninger tilbyder vi?

Vi tilbyder alt fra standardtætninger til kunde-tilpassede løsninger.

Her er et lille overblik over vores akseltætninger: (Klik her for at se alle produkter)

– Patrontætninger

– Pusher tætninger

– Metalbælg tætninger

– Komponent tætninger

– Mixer tætninger

– Slurry tætninger

– Gastætninger

– Kompressor tætninger

– Damp turbine tætninger

– Leje tætninger

 

Fordele ved Flowsys akseltætninger!

Når du har brug for akseltætninger, skal du vælge en leverandør, der kan tilbyde et solidt engagement, høj kompetence og serviceniveau. Vi på Flowsys vil sige, at det har vi! Forskellen mellem en okay og en rigtig god leverandør af akseltætninger kan vise sig afgørende. For optimal og sikker drift skal du vælge Flowsys – vi brænder for din virksomhed!

Kontakt os i dag.

Vores produkter

Her finder du alle vores forskellige akseltætninger og lejetætninger. Her findes også Support-systemer og tilbehør til mekaniske akseltætninger.

Laes mere om vores produkter

QRC - Servicecenter

QRC = Quick Response Center er vores Service Center hvor vi renoverer og tester mekaniske aksletætninger af alle fabrikater og til alle typer af roterende udstyr. Vi anvender udelukkende originale reservedele..

Læs mere om vores QRC

Kompetenceudvikling

Indenfor området Kompetenceudvikling har vi udviklet 3 forskellige kursus, som vender sig til både driftspersonale og vedligehold. Der kan naturligvis også skræddersys et kursus til jeres behov.

Laes mere om vores Kompetenceudvikling

PSS - Partnerprogram

PSS = Pumpe, Seal & System PSS er en database, som vi opretter og i denne database findes alle vores samarbejdspartners installationer. Flowsys PSS er et vigtigt arbejdsredskab og giver mulighed for løbende af udføre kontrol, samt at alle ændringer ligges ind i denne database. En integreret del af PSS er at du som samarbejdspartner selv kan logge ind og følge udviklingen, smat at alle QRC-rapporter og findes her.

Laes mere om vores partnerprogram

Bearing Gard Core

Bearing Gard Core – vores nye lejetætning fra Flowserve.

Klik på link for at se filmen om Bearing Gard Core