Om Flowsys

Vores kunder – samarbejdspartnere

Det er vores målsætning at levere optimale tætninger og tætningsløsninger til både den Danske og Svenske industri. Den Danske og svenske procesindustri, samt OEM-markedet er vores hoved marked.

Vi lægger stor vægt på et nært samarbejde med alle vores partnere og sætter tydelige må herfor.Her er det især på områder som: Tilgængelighed, Kompetencer, Kommunikation og Efektivitet der lægges vægt på.
Disse holdninger skal gå gennem samarbejdet som en rød tråd og være en vigtig del af de nære samarbejde.

Gennem et stærkt proaktivt samarbejde med vores kunder, vil vi sikre en høj tilgængelighed både i produktionen og på andre områder.

 

QRC – Servicecenter i Mölndal 

QRC = Quick Response Center er vores Service Center hvor vi renoverer og tester mekaniske aksletætninger af alle fabrikater og til alle typer af roterende udstyr. Vi anvender udelukkende originale reservedele.

 

 

Partner program

PSS = Pumpe, Seal & SystemPSS er en database, som vi opretter og i denne database findes alle vores samarbejdspartners installationer. Flowsys PSS er et vigtigt arbejdsredskab og giver mulighed for løbende af udføre kontrol, samt at alle ændringer ligges ind i denne database. En integreret del af PSS er at du som samarbejdspartner selv kan logge ind og følge udviklingen, samt at alle QRC-rapporter og findes her. Indenfor området Kompetenceudvikling har vi udviklet 3 forskellige kursus, som vender sig til både driftspersonale og vedligehold. Der kan naturligvis også skræddersys et kursus til jeres behov.

 

Agentur

Vi har Flowserve som eneste leverandør. Flowserve er blandt de største og mest resursestærke producenter af Mekaniske akseltætninger, lejetætninger og supportsystemer.