Tjenster og Service

Service, reparation og vidensdeling indenfor akseltætninger

Vores mål er konstant at udvikle og forbedre vores tilbud til jer. Gennem årene har dette arbejde resulteret i udvikling af vores PSS Partner Program og Vidensdeling. En stor del af vores forretning består af renovering og service af akseltætninger og lejetætninger. I vores QRC Servicecenter reparerer vi alle fabrikater af akseltætninger og det er også herfra vi håndterer vores udskiftningssystem.

 

PSS - Partnerprogram

PSS = Pumpe, Seal & System PSS er en database, som vi opretter og i denne database findes alle vores samarbejdspartners installationer. Flowsys PSS er et vigtigt arbejdsredskab og giver mulighed for løbende af udføre kontrol, samt at alle ændringer ligges ind i denne database. En integreret del af PSS er at du som samarbejdspartner selv kan logge ind og følge udviklingen, smat at alle QRC-rapporter og findes her.

Partnerprogram PSS

QRC - Vores servicecenter

QRC är vårt servicecenter där vi servar och renoverar mekaniska axeltätningar av alla fabrikat och för all typ av roterande utrustning.

QRC – Servicecenter

Kompetenceudvikling

Indenfor området Kompetenceudvikling har vi udviklet 3 forskellige kursus, som vender sig til både driftspersonale og vedligehold. Der kan naturligvis også skræddersys et kursus til jeres behov.

Kompetenceudvikling